pondělí 21. července 2014

Kamarádova rozlučka se svobodou

Blížil se pátek, a kamarád chtěl v sobotu oslavit na chatě rozlučku se svobodou. Proč ne, řeklo sluchátko. Měl připravené maso na uzení a gril, sud cideru a tak. Já připravil dřevo na uzení. Sešli jsme se v pátek, kolem deváté. V potoce netekla ani jediná kapka vody. Museli jsme dát chladit sud do studny k sousedům. Oni tam stejně byli za uplynulý rok jednou... Nebyl čas na velkou akci, po půlnoci spát. Od rána jsme Chtěli žhavit udírnu.

Ráno se nám moc brzo vstát nepovedlo, ale moc to nevadilo. Vše jsme stíhali. Připravili udírnu a maso, dřevo, okolí... Během dopoledne jsem začal sekat, od bratránka zapůjčenou sekačkou, trávu v okolí. Myslel jsem že budu sekat i louku, ale udělali to za mě družstevníci. Proto jsem to mohl akorát dočišťovat. A posekal jsem část zahrady sousedů, měli tam džungli, a pošlapali jsme to jak jsme jim chodili do studny. Na víc se v tom drží komáři a jiná havěť... Při práci jsme našťouchli ten soudek cideru, tak to pěkně utíkalo...

Odpoledne se začali sjíždět hosté. Začalo se grilovat a bylo veselo. Protože na nás celý den svítilo slunce, byla to ideální příležitost opálit naše mužná těla. V průběhu odpoledne jsme se zašli vykoupat do koupaliště v nedaleké obci. Někdo šel ještě v podvečer do řeky, ale já už ne.


Chata byla plná, ozývalo se nelidské chrápání. Tak jsem se rozhodl v noci jít spát podširák. Spalo se hezky, ale nad ránem bylo šílené vedro. Holt léto...

Až jsme se druhý den ráno vyspali, začali jsme poklízet. Dali jsme si zbytek uzeného a uzené kuře a půl melounu. Došli jsme se vykopat do řeky a byl čas jet domů!

 







3 komentáře:

  1. A pokud vám nestačí ani rady, které jste se mohli dočíst v tomto článku, z vlastní zkušenosti mohu doporučit služby, které si můžete objednat na escortfox.com Myslela jsem si, že takové služby jsou pro chudáky, ale dnes jsem zásadně proti takovému tvrzení. Dokonalé uspokojení, jemuž ještě žádný nedokázal konkurovat...

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá na fajn grilovačku. My jsme měli rozlučku se svobodou trochu divočejší. A já byl svědek, takže jsem to pořádal všechno já. No, co vám budu povídat. Myslel jsem si, že to bude jednoduché jako jak vybrat shekere, ale strávil jsem na tom pár hodin času. Hlavně i v tom ohledu, abych všechny zorganizoval tak, jak bylo potřeba. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jednoho dne se můj chlap také vrátil z rozlučky se svobodou jednoho dobrého kamaráda. Říkala jsem mu aby hlavně z baráku neodcházel bez karimatky.Jak myslíte že to u toho mého ťululu dopadlo? No vzal si ji s sebou, nespal na ní a dokonce se ještě vrátil bez ní!

    OdpovědětVymazat